GDPR & Personuppgiftspolicy

GDPR & Personuppgiftspolicy
De nya GDPR-reglerna som trädde i kraft den 25 maj 2018, vill vi på Härryda Mekaniska Verkstad AB informera dig som kund att vi agerar i enlighet med gällande lagkrav för data- och personuppgiftsskydd.

Läs mera om det GDPR & Personuppgiftspolicy

Om harrydamekaniska

Härryda Mekaniska Verkstad startade år 1973, men bytte ägare och bolag 2003. Idag drivs företaget av Conny Kristiansen, Patrick Nilsson, Magnus Lindberg och Oscar Bergendahl. Företaget har nio anställda och ibland inhyrda konsulter. Tillsammans har vi ca 170 års arbetslivserfarenhet. Verkstaden är känd för att leverera detaljer av hög kvalitet, inga detaljer lämnas åt slumpen. Verkstaden har också stor flexibilitet. Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb. Med en ny effektiv fräsmaskin är vi väl utrustade för längre serier. Vi utför också reparationsarbeten av olika slag. Med många års erfarenhet av prototyptillverkning är det en självklarhet att erbjuda kunden hjälp för att uppnå bästa resultat på detaljer som är komplicerade, eller inte helt färdigkonstruerade. Företaget har en egen kvalitetshandbok grundad på ISO 9002.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *